На Львівщині знайшли мертвим чоловіка, який зник минулого року

Новини 09 Лютого, 2020 650

Фото: "ВВ"

7 лютого повідомлялося про трагедію у селі Лисиничі, коли в озері, яке розташоване поміж селом Лисиничі і вулицею Тракт Глинянський, було виявлено тіло мертвого чоловіка. Тіло виплило на поверхню. Правоохоронці не змогли самостійно дістати тіло людини, тому їм довелося залучати до цього рятувальників 61-ДПРЧ, що дислокована у Винниках.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», як розповів керівник 61-ДПРЧ, капітан служби цивільного захисту населення Тарас Поліщак, для цього рятувальники застосували спеціальні засоби, якими захопили тіло людини у воді й витягнули його на берег. Ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було (видимих). Але свій висновок має дати судово-медична експертиза.

Зі слів рятувальників, тіло людини таки зазнало певних  ушкоджень, але, ймовірно, від мешканців озера – рибок.

Також стало відомо, що знайдений чоловік пропав ще четвертого грудня минулого року. Його було оголошено в розшук. І двічі водолази намагалися його знайти саме в цьому озері, бо на його березі було виявлено куртку зниклого.

Та тоді їм так і не пощастило виявити тіло людини. А минулої п‘ятниці тіло  виплило на поверхню озера, його помітили рибалки й викликали правоохоронців.

Також стало відомо, цей 49-річний чоловік колись вчився на священика. Але з невідомих причини духовного сану так і не здобув. Він був мешканцем села Підбірці.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,