На Львівщині знайшли мертвим чоловіка, який перебував у розшуку (ФОТО)

Новини 11 Березня, 2021 463
На Львівщині знайшли мертвим чоловіка, який перебував у розшуку. Фото: 03244.com.ua

На Львівщині знайшли мертвим чоловіка, який перебував у розшуку. Фото: 03244.com.ua

Цими днями родичі зниклого, через соціальні мережі, оголосили в розшук дрогобичанина Романа Дідуха. За словами рідних – чоловік вийшов з дому і не повернувся, не бачили його і на роботі. Чоловіка шукали з 9 березня.

Про це повідомляє 03244.com.ua, пише “Четверта студія”.

За інформацією Світлани Добровольської, речниці поліції Львівської області, тіло 54-річного чоловіка, який перебував у розшуку, з ознаками насильницької смерті, правоохоронці виявили сьогодні, 11 березня.

Як стверджують полісмени 9 березня у Дрогобицький районний відділ поліції звернулась 75-річна мешканка, яка повідомила про зникнення свого 54-річного сина. Правоохоронці оголосили чоловіка у розшук і 11 березня, під час проведення відпрацювання, виявили його тіло з ознаками насильницької смерті в саморобному наметі на вулиці Стрийській у Дрогобичі.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають заходів для встановлення обставин вбивства та затримання зловмисника, причетного до скоєння кримінального правопорушення.

Паралельно, полісмени закликають дрогобичан, які володіють будь якою інформацією щодо трагічного інциденту, звертатися в Дрогобицький відділ поліції та повідомити деталі.

Відомо, що загиблий працював на залізничному Депо Дрогобича і в день зникнення повертався із роботи з нічної зміни.

Додамо, містом ширяться чутки, що в регіоні орудує убивця маніяк. Оскільки 10 березня на міському кладовищі Дрогобича в власному автомобілі виявили вбитим таксиста, якого напередодні теж розшукували рідні. Проте, за словами поліцейських ці два убивства між собою не пов’язані.

Коментарі

Позначки: ,