На Львівщині зіткнулися чотири автомобілі (ВІДЕО)

Новини 10 Липня, 2020 528

Фото: Варта1.

Страшна ДТП поблизу Львова: на об’їзній зіткнулися чотири автомобілі

У п’ятницю, 10 липня, близько 12:40 год., на автодорозі «Київ–Чоп», неподалік села Чишки, Пустомитівського району, сталась автотроща: вантажівка розчавила бус, унаслідок чого, його водій загинув на місці. Про це пише Четверта студія з посиланням на Варта-1.

Як повідомляє пресслужба поліції Львівської області, винуватця ДТП затримали.

Попередньо встановлено, що водій вантажного автомобіля «Рено» скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», який повільно рухався в автомобільному заторі. Після цього мікроавтобус зіткнувся з автомобілем-бетонозмішувачем «ДАФ», який рухався попереду нього, а той, у свою чергу, зіткнувся з легковим автомобілем, який їхав перед ним — «Додж». Після цих зіткнень «Рено» та «Мерседес» з’їхали у кювет.

“За кермом вантажівки «Рено» перебував 44-річний мешканець Вінницької області, бетонозмішувача «ДАФ» – 34-річний львів’янин, «Доджа» — 37-річний мешканець міста Києва. Особисті дані загиблого водія мікроавтобуса «Мерседес» уточнюються. Внаслідок зіткнення водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» від отриманих травм помер на місці події. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій вантажівки «Рено». Зараз медики встановлюють йому діагноз”, — розповіли в поліції.

На місці зіткнення працює слідчо-оперативна група.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Водія «Рено» поліціянти затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Коментарі

Позначки: , , ,