На Львівщині жінка загинула на очах у сина та онука (ФОТО)

Новини 06 Лютого, 2020 451

Фото: НПУ

Молодик із Самбірщини на іномарці скоїв наїзд на чотирьох пішоходів, якими виявилися члени однієї родини з Дрогобиччини

На Львівщині поліцейські затримали водія, котрий скоїв наїзд на чотирьох пішоходів.

Як пише “Четверта студія” у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що внаслідок ДТП на місці події загинула жінка, ще троє осіб, серед них 7-річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження..

Подія трапилася 5 лютого о 21.20 на автодорозі Дрогобич-Самбір у селі Лішня Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Омега», 25-річний мешканець Самбірського району не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя де скоїв наїзд на чотирьох пішоходів.

Від отриманих травм 57-річна жінка загинула на місці події. Також тілесні ушкодження отримали її 7-річний внук, 33-річний син та 58-річний чоловік.Усі місцеві жителі.

Правоохоронці затримали водія в порядку статті 208 КПК України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Правоохоронці наразі не повідомляють, чи перебував водій іномарки у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння на момент скоєння ДТП.

Коментарі

Позначки: , , ,