На Львівщині збудують три модульні медичні амбулаторії

Новини 12 Вересня, 2018 353

Фото ілюстративне. Джерело: eurohouse.ua

У селах Стрийського району

У Стрийському районі Львівщини збудують три модульні медичні амбулаторії.

Як повідомляє Стрийська РДА, це медичні заклади нового типу, в яких працюватимуть не фельдшери, а постійно практикуючі сімейні лікарі.

У рамках реалізації державної Програми первинної медико-санітарної допомоги на Стрийщині зведуть за рахунок співфінансування державного та місцевого бюджетів три модульні амбулаторії – у селах Долішнє, Верчани та Конюхів.

Як зазначається у повідомленні,  11 вересня голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький провів нараду з питань будівництва амбулаторій у селах Долішнє та Верчани за участю заступника голови РДА з гуманітарних питань Оксани Мелень, головного лікаря Стрийської ЦРЛ Михайла Василишина та голів Долішненської і Підгірцівської сільських рад Богдана Гнатіва та Мар’яна Берника.

«Керівники даних органів місцевого самоврядування доповіли про стан проведених підготовчих робіт, зокрема з присвоєння кадастрового номера земельної ділянки, затвердження технічних умов на енергопостачання. Головний лікар Стрийської ЦРЛ Михайло Василишин поінформував про медичні завдання стосовно будівництва даних амбулаторій», – інформує РДА.

 

 

Коментарі

Позначки: