На Львівщині затримали жінок-нелегалів (ФОТО)

Новини 31 Січня, 2020 412

Фото: ДПСУ

На Львівщині  сьогодні, 31 січня, опівночі, прикордонний наряд, у складі військовослужбовців строкової служби, затримав трьох незаконних мігрантів поблизу населеного пункту Мігово Старосамбірського району, що на Львівщині.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, за допомогою службового собаки охоронці рубежу, вийшли на слід правопорушників та затримав їх буквально за кілька десятків метрів від кордону з Польщею. Вони саме збиралися подолати загороджувальний паркан. Далеко втекти від правоохоронців не вдалося.

Троє жінок без документі, як згодом з’ясувалось, дві громадянки Іраку і одна Сирії намагалися дістатися сусідньої країни в обхід пункту пропуску.

З метою припинення правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, нелегалів доставили у спецприміщення відділу «Смільниця».

Після з’ясування усіх обставин їх притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Крім того, ведуться пошукові заходи щодо виявлення осіб, які можливо причетні до сприяння їх переміщення через кордон.

«Правопорушників затримали їх буквально за кілька десятків метрів від кордону з Польщею. Вони саме збиралися подолати загороджувальний паркан. Як з’ясувалося, стрибунками у висоту мали стати троє іноземок, дві з яких назвалися громадянками Іраку, а одна – Сирії. Мандрівниці не мали при собі жодних документів. Наразі іноземок доставили у відділ прикордонної служби  «Смільниця» Мостиського загону з метою встановлення обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів», – уточнили у Держприкордонслужбі України.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,