На Львівщині затримали росіянина, який прикидався громадянином України (ВІДЕО)

Новини 08 Червня, 2019 97

Скриншот відео

Співробітники Держприкордонслужби на Львівщині вчора, 7 червня, завадили спробам іноземців незаконно потрапити в країни ЄС.

Як повідомили у Держприкордонслужбі України, трьох іноземців затримали на Львівщині прикордонники Мостиського загону. Перевіряючи на контрольному посту одну з автівок прикордонний наряд окрім водія, громадянина України, виявив в ній трьох чоловіків. Двоє з пасажирів виявилися громадянами Судану. Вони мали при собі посвідки на тимчасове проживання в Україні. А от третій документів при собі не мав. Спочатку він намагався видавати себе за громадянина України, проте як з’ясувалося згодом він є громадянином Росії. Також прикордонники встановили, що «мандрівники» планували автомобілем під’їхати поближче до кордону, а потім незаконно перетнути його і потрапити в сусідню Польщу.

Скриншот відео

Крім того, прикордонники Мостиського загону затримали 2 громадян Туреччини. Один з них спробував використовуючи підроблений документ перетнути кордон потягом «Львів-Вроцлав». Інший слідував в Польщу пішки оминаючи пункти пропуску.

Всіх затриманих іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Наразі тривають подальші фільтраційні заходи.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,