На Львівщині запускають чат-бот для допомоги переселенцям з інших областей

Новини 25 Лютого, 2022 70

Козицький

За інформацією начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького на Львівщині запускають чат-бот для допомоги переселенцям з інших областей.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Цей чат-бот створили, щоб жителі Львівщини, які можуть дати прихисток вимушеним переселенцям з інших областей, швидше сконтактувалися з тими, хто потребує такої допомоги.

«Чат-бот допоможе внутрішньо переміщеним особам напряму контактувати з власниками житла, які готові їх прийняти. Прошу всіх, у кого є можливість надати прихисток нашим землякам, заповнити форму: коротко напишіть про себе, населений пункт та скількох людей можете прийняти», – зазначив Максим Козицький.

Посилання:

Facebook: https://www.messenger.com/t/103730282258249
Telegram: https://t.me/shelter_for_ukrainians_bot

Він також додав, як очільник Львівської обласної військової адміністрації він ініціював створення цього чат-бота у партнерстві з Lviv IT Cluster та командою BotsCrew.

Важливо: всі зібрані дані видалять після завершення воєнного стану.

«До цього організація надання допомоги відбувалася в ручному режимі. Дзвінок, реєстрація, опрацювання звернення. Завдяки чат-боту можна оперативно опрацьовувати заявки в разі значного збільшення їх кількості. Дякуємо ІТ-спеціалістам, які у вільний від своєї основної роботи час, впродовж ночі підготували готовий продукт», – додав заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Олександр Кулепін.

Коментарі

Позначки: ,