На Львівщині запрацювала Інтернет-платформа «STOP COVID-19» (ФОТО)

Новини 26 Березня, 2020 181

Брифінг-презентація інтернет-платформи «STOP COVID-19», фото 4studio

Сьогодні, 26 березня, біля стін Львівської облради відбувся брифінг, присвячений презентації інтернет-платформи «STOP COVID-19», пише 4studio.

Участь у брифінгу взяли голова Львівської облради Олександр Ганущин, голова ЛОДА Максим Козицький та старший віце-президент SoftServe, член правління фонду «Відкриті очі» Дмитро Іванов.

Відтепер через інтернет-платформу “STOP COVID-19” мешканці області можуть дізнатися, куди звертатися, у випадку підозри на коронавірус.

Тут у розрізі населених пунктів подано координати медичних установ із зазначенням номерів телефонів лікарів, а також – карта з контактами лікарень області.

На новому ресурсі можна знайти номер “гарячої лінії” протидії коронавірусу на Львівщині.

Крім того, стисло подано інформацію про симптоми коронавірусу, групи ризику, поширення захворювання та захисні заходи.

Важливо, що на ресурсі розміщено перелік лікарень, які візьмуть на себе перший удар у боротьбі з коронавірусом на Львівщині.

За словами розробників сайту, це абсолютно благодійна ініціатива і за свою роботу вони не отримують грошей.

“Як тільки з’явилася ідея створити інформаційний ресурс, який допоможе населенню в час епідемії коронавірусу, одразу наші спеціалісти спільно з працівниками облради взялися до втілення задуму. Фактично за п’ять днів ми розробили веб-додаток з базою даних лікарів та медичних установ області та два канали – Вайбер та Телеграм. Ще плануємо запустити WhatsApp”, – додав Дмитро Іванов.

“Свідомі мешканці Львівщини знають, що при підозрі на коронавірус чи при погіршенні здоров‘я не потрібно одразу викликати «швидку». За протоколом людина першочергово має звернутися до свого сімейного лікаря, отримати консультацію і свій план дій. Тож тому, хто забув його контакти чи адресу, сайт та чат-бот нагадає про це”, – вважає Олександр Ганущин.

Зважаючи на існування різного роду фейкових вкидів у суспільство, розробники сайту перелічують надійні офіційні джерела інформації, а також пропонують до уваги мешканців області актуальні новини протидії коронавірусу на Львівщині.

Коментарі

Позначки: , , , ,