На Львівщині започаткували альтернативу італійським балконним співам (ВІДЕО)

Новини 06 Квітня, 2020 1 911

На Львівщині започаткували альтернативу італійським балконним співам

У Міжнародний день спорту у області започатковують традицію – спорт на балконах

З нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру, львівські атлети спільно із Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки виступили із ініціативою започаткувати власну українську традицію, – спорт на балконах, – таку собі альтернативу італійським балконним співам, та відзняли оригінальне відео.

Про це ІВ Четверта студія повідомив автор ініціативи, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

Символічно, традицію вирішили започаткувати сьогодні, 6 квітня, коли по всьому світу відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, що був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.

“Якщо ви хочете захистити себе від вірусу, фізичні вправи і прогулянка – гарний спосіб! Сидіння ж вдома, – підриває імунітет, водночас, у зв’язку із карантинними обмеженнями, балкон, – чи не єдине місце подихати свіжим повітрям та потренуватися. У такий спосіб ми закликаємо зміцнювати імунну систему і в цілому покращують здоров’я та самопочуття,” – коментує автор ініціативи, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

Закликаємо мешканців області долучитись до створення традиції із своєї домівки, щодня виходити на власні балкони, тренуватись та постити свої фото і відео з хеш-тегами #спортнабалконі #спортивнасамоізоляція.

https://www.youtube.com/watch?v=9cw_QNhAQ2w

Коментарі

Позначки: , ,