На Львівщині закликали цілий місяць не наближатися до Міжнародного центру миротворчості та безпеки

Новини 27 Лютого, 2021 13 478

Фото: ФБ/МЦМБ

З 1 березня цілодобово проводитимуться стрільби по всіх напрямках та з різноманітних зразків зброї, в тому числі артилерійських підрозділів штатним пострілом та авіації

На Львівщині, з 1 березня 2021 року по 31 березня 2021 року на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки розпочинається проведення планових стрільб, тактичних та міжнародних навчань.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Новояворівської міської ради у ФБ.

«Щодня цілодобово стрільби будуть проводитися по всіх напрямках та з різноманітних зразків зброї, в тому числі артилерійських підрозділів штатним пострілом  та авіації.

Самовільний прохід та проїзд на Міжнародний центр миротворчості та безпеки заборонено!», – зазначається у повідомленні.

‼️ УВАГА ‼️

Опубликовано Новояворівська міська рада Пятница, 26 февраля 2021 г.

 

Довідково. Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як «Яворівський військовий полігон», — військовий полігон на заході України, розташований за 30 км на північний захід від Львова в Яворівському районі. Перебуває в підпорядкуванні Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, до січня 1998 року підпорядковувався Прикарпатському військовому округу, пізніше ОК «Захід». Полігон займає площу 36 153 гектари, що становить 24 % від всієї території Яворівського району. До створення національного парку «Яворівський» він займав територію площею 42 тисячі га, або 27 % території району. Командний пункт навчального центру адміністративно розташований у с.Старичі, військова частина А4150.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,