На Львівщині закінчились міжнародні військові навчання Rapid Trident-2019 (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 28 Вересня, 2019 289

Фото: МО

Міжнародні навчання «Рапід Трайдент-2019» добігли кінця. Їхній фінал був динамічним та видовищним, власне, як і весь перебіг навчань.

Як повідомляє “Армія Inform”, за задумом співкерівників керівників цього найбільшого сухопутного тренінгу військовослужбовців різних країн, «Рапід Трайдент-2019» мав завершитися рішучим ударом об’єднаних сил по укріпрайону ворога, який добре закріпився на нашій території. Для цього в бій пліч-о-пліч вступили воїни 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, Національної гвардії України, вертолітники армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України та військовослужбовці 101-ї повітряно-десантної дивізії США.

Спершу по ворогу було нанесено потужний мінометний удар. Затим гвардійці та американці, застосовуючи свої бойові машини, нанесли вогневий удар по противнику, зблизившись із ним на коротку дистанцію. Та укріплення і сили ворога виявилися значно потужнішими, ніж очікувалося. Тому на підтримку об’єднаних сил прийшли танкісти та піхотинці «Едельвейсів».

Разом вони зламали оборону ворога та висадили десант, який розпочав зачистку місцевості від залишків окупаційних військ.

Варто наголосити, що вся стрільба велася лише бойовими набоями. Чіткість і злагодженість дій різних підрозділів із різних країн і видів силових структур ще раз підкреслила той факт, що силовики України вийшли за своїм рівнем фаховості на рівень провідних армій світу.

Фото: МО

Усього за кілька годин прапори навчань урочисто спустять зі щогл. Техніка та військовослужбовці вирушать до місць постійної дислокації чи районів виконання завдань, а «Репід Трайдент-2019» увійде в історію як найпотужніше і найцікавіше військове навчання, що проходило на теренах України цього року.

https://www.facebook.com/DPSUkraine/videos/481841235741627/

Коментарі

Позначки: ,