На Львівщині закінчуються збори резервістів

Новини 20 Грудня, 2018 289

Фото: "Укрінформ"

Збори резервістів закінчуються на Львівщині.

Як повідомляє 20 грудня «Львівська хвиля», наступного тижня військові повернуться додому. Напередодні вишкіл закінчився у 24-й бригаді. У навчальних центрах – тренування також на фініші.  У військкоматі відзначають хорошу явку резервістів. Більшість бійців, зголошувалися самостійно. Каже речник обласного військового комісаріату Роман Поронюк.

Масштабні збори резервістів першої черги в Україні стартували на початку грудня.

Як повідомили у прес-службі Оперативного командування “Захід”, “завершилися п’ятнадцятиденні збори з резервістами оперативного резерву першої черги, які проходили бойове злагодження у складі підрозділів 24 механізованої бригади, кінцевим результатом, яких були батальйоні тактичні навчання. Варто зазначити, що особовий склад показав високі бойові якості, злагодженість та чіткість дій, вкотре довівши, що здатен виконувати завдання за призначенням. Особливо хочу відмітити, та висловити подяку, особовому складу оперативного резерву, які під час проведення навчань показали високий рівень підготовки, проявили наполегливість та дисциплінованість. Військовослужбовцям які найбільш відзначилися під час проведення навчань, вручив почесні відзнаки від командувача військ оперативного командування «Захід».

Фото: прес-служба Оперативного командування “Захід”

Збори резервістів першої черги завершуються, всі резервісти до Різдвяних свят повернуться додому.

Про це повідомив начальник Управління підготовки персоналу Головного управління підготовки ЗС України полковник Микола Губень, йдеться у повідомленні Генштабу.

“Збори тривають у рамках масштабної підготовки держави в умовах воєнного стану. Метою підготовки резервістів є відновлення навичок одних категорій військовозобов’язаних та навчання на гостродефіцитні спеціальності, які потребують до забезпечення військ підготовленим персоналом, інших. Резервісти згадують набуті під час попереднього навчання знання та навички, свій бойовий досвід”, – зауважив Губень.

Він повідомив, що до восьми навчальних центрів Збройних Сил України направлено більше трьох тисяч військовозобов’язаних із усіх куточків нашої країни. Підготовку організовано за 42 військово-обліковими спеціальностями та більш ніж 120 різними спеціалізаціями (посадами).

З метою більш якісної підготовки резервістів начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України прийнято рішення щодо проведення військового стажування на первинних командних посадах у навчальних центрах 250 курсантів вищих військових навчальних закладів.

Резервісти оперативного резерву першої черги повертаються додому

Оперативний резерв першої черги – повертається додому!…… Визначені цілі та мета навчання успішно досягнуті. Особовий склад показав високі бойові якості, злагодженість та чіткість дій, вкотре довівши, що здатен виконувати завдання за призначенням. Особливо хочу відмітити дії військовослужбовців оперативного резерву першої черги, які показали високий рівень підготовки, проявлену наполегливість та дисциплінованість.(Командувач військ оперативного командування "Захід" генерал-лейтенант Олександр Павлюк)

Опубліковано Прес-служба Оперативного Командування Захід Середа, 19 грудня 2018 р.

Відео: ТСН

 

 

Коментарі

Позначки: ,