На Львівщині заблокували канал незаконного переправлення громадян через державний кордон (ФОТО)

Новини 04 Травня, 2022 131
На Львівщині заблокували канал незаконного переправлення громадян через державний кордон

На Львівщині заблокували канал незаконного переправлення громадян через державний кордон

Як встановили співробітники слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, затриманий виготовляв документи, які дозволяли безперешкодний перетин кордону України, для осіб, які такого права не мають.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Зловмисника, 55-річного мешканця Дрогобицького району, правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ним 10 тисяч доларів США.

За вказану суму він повинен був виготовити для «замовника» – молодого чоловіка призовного віку, комплект фіктивних документів, які нібито надають тому право безперешкодного перетину державного кордону України, а саме – підтверджують факт навчання в одному з іноземних вищих навчальних закладів.

Слідчі невдовзі повідомлять затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Коментарі

Позначки: , , ,