На Львівщині за вихідні припинили одинадцять спроб незаконного перетину кордону

Новини 22 Січня, 2024 25

Дев’ять чоловіків з Одещини, Хмельницького, Києва та Дніпропетровської області надали на перевірку тимчасові посвідчення військовозобовʼязаного

Дев’ять чоловіків з Одещини, Хмельницького, Києва та Дніпропетровської області надали на перевірку тимчасові посвідчення військовозобовʼязаного

Традиційно на українсько-польському кордоні в період вихідних днів відмічається збільшення потоку осіб та транспорту. Поряд з цим зростає й кількість охочих перетнути кордон у незаконний спосіб.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ДПСУ.

За попередні дві доби інспектори прикордонного контролю припинили одинадцять спроб незаконного перетину кордону за документами з ознаками підробок. Предʼявників липових документів викрили в пунктах пропуску «Грушів», «Краківець», «Рава-Руська», «Шегині» та потязі закордонного прямування. Усі затримані виявились чоловіками призовного віку.

Дев’ять чоловіків з Одещини, Хмельницького, Києва та Дніпропетровської області надали на перевірку тимчасові посвідчення військовозобовʼязаного та довідки військово-лікарської комісії. В ході перевірки військово-облікових документів прикордонники виявили ряд ознак, що свідчать про їх підробку.

Ще один мешканець Кропивницького пред’явив паспорт із фіктивною відміткою на постійне проживання у Німеччині. Також під час контролю в жителя Дніпра прикордонники виявили накази про бронювання та про службове відрядження, які містять ознаки підробок.

За усіма фактами прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. За використання фальшивок чоловікам загрожує відповідальність за ст. 358 Кримінального кодексу України.

 

Коментарі

Позначки: , ,