На Львівщині за сутенерство затримали бійця батальйону спецпризначення поліції

Новини 31 Травня, 2018 261

Фото ілюстративне. Джерело: dpchas.com.ua

Прокуратурою Львівської області, за оперативного супроводу працівників служби безпеки та Департаменту внутрішньої безпеки у Львівській області, 29 травня було викрито працівника Батальйону поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції у Львівській області, який займався сутенерством.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як зазначається у повідомленні, за цим фактом зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.303 КК України (сутенерство).

У відомстві також повідомили, що вказаний працівник систематично не виходив на роботу, а за укриття такого факту надавав неправомірну вигоду одному із своїх керівників».

«30 травня, о 23:45, у  Львові,  в порядку ст.208 КПК України, вказаного керівника під час безпосереднього отримання ним неправомірної вигоди у сумі 6500 грн від підлеглого працівника, було затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або надання неправомірної вигоди службовою особою). 31 травня йому повідомлено про підозру, на даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», – інформує прокуратура області.

У прокуратурі також зазначили, що в ході проведення досудового розслідування «встановлено ще декількох працівників, які систематично не здійснюють вихід на роботу та у встановленому законом порядку не виконують свої службові обов’язки за що надають неправомірну вигоду своєму командиру».

Коментарі

Позначки: