На Львівщині за рік врятували 117 людей

Новини 08 Березня, 2019 48

Прес-служба Патрульної поліції Львівської області повідомляє: “117 за 2018 рік – це багато чи мало? Якщо йде мова про людське життя, то для нас 1 врятоване – це не дарма прожите наше. Людське життя безцінне! Про це пише Варта1.

Ми йдемо щодня оберігати ваш спокій за покликом серця, ми робимо помилки, ми вчимося, ми долаємо труднощі, ми намагаємося зробити наше місто безпечним! Ми дякуємо критикам і безмежно дякуємо тим, хто нас підтримує, адже розуміє наскільки складною і відповідальною є наша служба! Служити та захищати!”.

Патрульні врятували за 2018 рік 117 життів

117 за 2018 рік – це багато чи мало? Якщо йде мова про людське життя, то для нас 1 врятоване – це не дарма прожите наше. Людське життя безцінне! Ми йдемо щодня оберігати ваш спокій за покликом серця, ми робимо помилки, ми вчимося, ми долаємо труднощі, ми намагаємося зробити наше місто безпечним! Ми дякуємо критикам і безмежно дякуємо тим, хто нас підтримує, адже розуміє наскільки складною і відповідальною є наша служба! Служити та захищати!#Lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Четвер, 7 березня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,