На Львівщині за минулу добу отримано 10 позитивних результатів ПЛР-досліджень хворих, обстежених в лікарні

Новини 27 Квітня, 2020 618

Фото: ФБ/Igor Bernyk

Пацієнти з п’яти районів і обласного центру

На Львівщині за вчорашню добу, 26 квітня,  надійшло 10 позитивних результатів ПЛР-досліджень хворих, обстежених в лікарні (м.Львів, с. Старичі Яворівський р-н, с. Давидів, Оброшино, В.Білка, с. Шоломия Пустомитівський р-н, с. Задвір’я, Буський район, с. Лісновичі, Городоцький р-н, с. Магерів Жовківський р-н).

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник директора з медичної частини Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник.

Як зазначається, минулої доби до приймального відділення звернулось – 12 ос., з них госпіталізовано – 1, (з підозрою на COVID-19 (хв. з м. Львова).

На ранок в лікарні 97 хворих, з них – 81 з підтвердженим діагнозом CoVid-19, серед яких – 10 – медпрацівники різних закладів охорони здоров’я.

Стан хворих у відділеннях середньої тяжкості, у 11 – тяжкий, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень.

У відділенні інтенсивної терапії (реанімація) – 5-ро хворих (2 – з підтвердженим CoVid-19). Стан пацієнтів тяжкий. Хворим проводиться комплекс необхідних діагностичних та лікувальних заходів. Пацієнтів на ШВЛ немає.

Одужало від CoVid-19 і виписано ще 4 пацієнтів.

Всього з одужанням від CoVid-19 з лікарні виписано 23 чол.

Коментарі

Позначки: , ,