На Львівщині за минулу добу ліквідували 19 підпалів сухостою

Новини 18 Грудня, 2019 147

Фото ДСНС

За минулу добу горіння сухої трави зафіксували у Дрогобицькому, Миколаївському, Самбірському, Сколівському, Старосамбірському, Стрийському, Турківському районах та в місті Борислав. Загалом було зафіксовано 19 підпалів за лише одну добу.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області, пише 4studio.

Так, 17 грудня о 16:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Стебник на вулиці Дорошенка на відкритій території. О 18:56 пожежу сухої трави площею 30 000 кв.м ліквідували.

Ще одна великомасштабна пожежа сухостою виникла о 18:31 в місті Борислав по вулиці Дрогобицька.

“До ліквідації пожежі залучили 7 рятувальників 6-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав та 3 рятувальників 36-ої державної пожежно-рятувальної м. Борислав. О 21:44 надзвичайники ліквідували пожежу сухої трави та чагарнику на площі 50 000 кв.м.”, – повідомили рятувальники.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки.

“В жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі – це дуже небезпечно. Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву! Необхідно дотримуватись заходів безпеки і при палінні цигарок – не кидайте недопалки на землю. Нерідко загоряння відбуваються і з цієї причини. Пам’ятайте, що відповідно до вимог пожежної безпеки спалювання сміття та сухої трави на території і поблизу населених пунктів, заборонено”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,