На Львівщині за дві доби упіймали 20 п‘яних водіїв

Новини 17 Грудня, 2018 92

Ілюстрація: znaj.ua

На Львівщині патрульні затримали чоловіка, який в стані сп’яніння влаштував за собою погоню та збив інспектора.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, в ніч з суботи на неділю, під час патрулювання на вулиці Личаківській у Львові, екіпаж патрульних виявив транспортний засіб «ВАЗ», який рухався без ввімкнених фар. Інспектори надали водію вимогу про зупинку, проте чоловік її проігнорував та почав втікати. Патрульні почали переслідувати порушника, який їхав вулицею Тракт Глинянський та повернув до лісосмуги. Згодом водій заїхав на польову дорогу та почав віддалятися. Патрульні втратили автомобіль з поля зору проте невдовзі виявили його припаркованим.

«Оскільки водій створював під час втечі загрозу оточуючим та не виконував законні вказівки офіцерів, патрульний вирішив затримати чоловіка. Підійшовши до автомобіля, водій різко натиснув на газ та протягнув патрульного по землі, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження. Чоловік продовжив втечу, проте заїхав у глухий кут, де його і затримали. Перевірка на стан сп’яніння показала результат – 1.46 проміле, що у 7 разів більше допустимої норми. Патрульний, якого він збив, отримав забій м’яких тканин правої кисті та потиличної ділянки. На місці працювали слідчі Личаківського відділу поліції», – інформують у відомстві.

Як зазначається, за минулі вихідні дні, інспектори управління Патрульної поліції у Львівській області виявили та зупинили 20 водіїв, які керувати транспортними засобами в стані сп’яніння.

Коментарі

Позначки: , ,