На Львівщині за добу провакцинувались 4% освітян

Новини 24 Вересня, 2021 227

Олег Паска. Фото Львівська ОДА

На Львівщині за добу, 23 вересня, кількість педагогів, які отримали першу дозу вакцини зросла на 4%. Кількість шкіл, які досягнули необхідних 80% для офлайн-навчання досягла 31%.

Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска, пише Четверта студія.

Два дні тому кількість шкіл, де вакцинувались 80% вчителів, становила 24%.

“Вакцинація йде дуже швидко. Кількість шкіл, які досягнули 80%, становить 31%. За два дні ріст приблизно в 7%! Якщо говорити про заклади спеціальної освіти, до яких немає вимог, щоб було 80%, вже 50% закладів досягнули цього показника. Якщо темпи збережуться, то ми вже за 10 днів зможемо повністю перейти на очне навчання”, — каже Олег Паска.

В офлайн-режимі навчання відбувається у 366 школах Львівщини. На віддаленому навчанні перебуває 1150 шкіл. Якість дистанційної освіти, за словами Олега Паски, перевірятиме спеціальна комісія.

“Якщо вам будуть розповідати, що віддалене навчання — це “Viber”, “Messenger”, “Zoom”, то я відразу кажу, це не віддалене навчання. Має бути електронна навчальна платформа. Її можна відкрити і побачити в режимі реального часу всі уроки, а також результати тестування, там є аналітика, графіки. Школи, які не зможуть організувати якісне віддалене навчання, позбавлять ліцензії допоки вони не досягнуть необхідного рівня. Перевірки триватимуть увесь час”, — додає Олег Паска.

Загалом першу дозу вакцини отримали 51% освітян, другу — 38%.

Коментарі

Позначки: , ,