На Львівщині за добу надійшло майже 1,5 тисячі звернень

Новини 15 Липня, 2022 124

Загострення криміногенної ситуації на Львівщині немає, - МВС

Правоохоронці області закликають громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигнали оповіщення

Правоохоронці області закликають громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигнали оповіщення.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

«У випадку прильоту ворожих ракет не розповсюджуйте фото та відеоматеріали про це у соціальних мережах – така інформація допомагає російським загарбникам. Будьте відповідальними»,- наголошують поліціянти.

Від початку російської агресії поліцейські Львівщини спільно з представниками інших служб та громадських формувань у посиленому режимі патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, чергують на блокпостах, займаються профілактикою правопорушень, а також розкривають злочини та надають громадянам весь перелік поліцейських послуг.

Оператори служби цілодобово приймають повідомлення від громадян. Так., за минулу добу, 14 липня, таких повідомлень надійшло 1412 – усі вони опрацьовані. Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали мешканцям допомогу.

Поліцейські дякують громадянам за пильність, співпрацю та нагадують: якщо ви помітили підозрілих осіб чи транспортний засіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію 102.

Коментарі

Позначки: ,