На Львівщині з військового полігону бойовий снаряд залетів на територію села

Новини 03 Квітня, 2020 434

Фото ілюстративне.Джерело: УНН

Впав на подвір’я житлового будинку

2 квітня, близько 17.15, поблизу території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (с. Старичі, Львівська область), на територію подвір’я приватного будинку у с. Верещиця Яворівського району Львівської області впав снаряд, що не розірвався.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Міністерство оборони України.

Як зазначається, внаслідок падіння боєприпасу матеріальної шкоди цивільному населенню не завдано, постраждалих осіб не має. На місце події прибули представники Військової служби правопорядку Західного територіального управління.

За цим фактом було повідомлено військову прокуратуру Західного регіону України, Територіальне управління Державного бюро розслідувань (м. Львів) та Яворівський відділ поліції ГУНП у Львівській області.

За інформацією Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, 2 квітня, близько 18.00, на місце події прибула група розмінування військової частини, яка здійснила вилучення елементів боєприпасу й транспортування їх у безпечне місце.

Рішенням Міністра оборони України до з’ясування всіх причин та обставин події на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки заборонені стрільби даними типами боєприпасів.

За повідомленням ВСП у ЗС України, унаслідок інциденту до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення. Слідство триває.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,