На Львівщині з озера підняли іномарку з людськими тілами (ОНОВЛЕНО)

Новини 16 Лютого, 2020 12 278

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

В салоні автомобіля виявили тіла молодих чоловіків, мешканців Яворівського району

На Львівщині у салоні іномарки, яку дістали з дна водойми у селі Коти на Яворівщині, виявили тіла чотирьох людей.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Скриншот ФБ

“16 лютого у с. Коти, Яворівського району Львівської області – виявили у водоймі, автомобіль AUDI 80, а у автомобілі виявлено тіла чотирьох осіб. На місці працює поліція і слідчо-оперативна група”, – повідомив Зінкевич.

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Наразі не повідомляється про те, коли і як автомобіль впав у водойму, а також чи є на тілах людей сліди насильницької смерті.

Станом на 10.20 16 лютого, правоохоронці дану інформацію – не коментували.

Як згодом повідомив Ігор Зінкевич, подія сталася 16 лютого 2020 року, а загиблими виявилися четверо молодих людей, мешканців Яворівщини: “загиблі хлопці з жителі села Коти і села Пісоцьки 1995, 1996, 1999 і 2000 року народження”.

Станом на 12.00 16 лютого, у Нацполіції області повідомили, що на Яворівщині поліцейські встановлюють обставини загибелі чотирьох хлопців.

Як зазначається, автомобіль, в якому вони перебували, впав у водойму та перекинувся на дах.

В Яворівський відділ поліції сьогодні, 16 лютого, надійшло повідомлення про те, що у водоймі в селі Коти виявлено автомобіль. На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники інших служб територіального підрозділів поліції, а також рятувальники. Поліцейські попередньо встановили, що водій «Ауді 80», 20-річний мешканець району, не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб впав у водойму та перекинувся на дах. Водій та троє пасажирів автомобіля, усі жителі Яворівського району віком 19-24 роки, загинули на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У повідомленні поліції не зазначається дата,  коли іномарка впала у водойму.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,