На Львівщині з колодязів витягли двох собак і чоловіка

Новини 29 Червня, 2019 77

Фото ілюстративне. Джерело: Телеканал 24

На Львівщині за добу рятувальники витягли з колодязя чоловіка, а також з колодязів у містах Львів і Борислав витягли двох собак.

Як повідомляє прес-центр ГУ ДСНС у Львівській області,  події сталися 27 червня.

Як зазначається у повідомленні, 27 червня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Борислав на вул. Ірини Сеник в колодязь глибиною 1 м потрапив собака та не може самостійно вибратися. Рятувальники за допомогою пожежного рукава витягнули собаку на поверхню.

Цього ж дня, рятувальники отримали повідомлення, що у м. Львові на вул. Городоцька, 300 в колодязь глибиною 5 м впав собака та не може самостійно вибратися. Рятувальники за допомогою висувної драбини спустилися у колодязь та витягнули собаку на поверхню.

27 червня о 16:31 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Лозино Яворівського району на вул. Загора на приватному подвір’ї, здійснюючи прочистку колодязя не може самостійно вибратись  на поверхню 58-річний чоловік. Глибина колодязя близько 7 метрів.

Рятувальники за допомогою рятувальної мотузки, ременю та карабіну витягнули потерпілого на поверхню. Медичної допомоги чоловік не потребував.

Фото: ДСНС

Окрім того,внаслідок сильних дощів рятувальники відкачували воду із 11 колодязів.

27 червня о 09:16 в с. Криниця Миколаївського району на вул. Л. Українки, вул. Шевченка та вул. Дрогобицькій внаслідок ускладнення погодних умов, сильних дощів, у приватних господарствах підтопило та замулило колодязі з питною водою. Рятувальники 19 ДПРЧ м. Миколаїв за допомогою гідроелеватора відкачали 89 куб.м води із 11 колодязів.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,