На Львівщині виявили повний гараж котів у клітках (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 02 Вересня, 2020 1 375

Фото: ФБ/Наталя Петрицин

Зоозахисники викликали поліцію

У Стебнику на вулиці Сагайдачного в орендованому гаражі чоловік утримує в клітках велику кількість котів. Тримає їх там трускавчанин, який і квартиру свою вже вщерть переповнив котами. Це виявили місцеві зоозахисники, які викликали на місце поліцію.

Як пише «Четверта студія». про це повідомляє сайт 03247.com.ua.

«У м.Стебник вул. Сагайдачного в гаражі виявлено такий жах. Великі клітки заповнені котиками. Викликали поліцію, написана заява. Ніхто не знає чий гараж, стоїть страшний сморід. У нас крик душі від побаченого»,  – написала зоозахисниця Наталя Петрицин.

В клітках у гаражі утримується велика кількість котів. Вони безперервно нявчать, на території стоїть страшний сморід.

Як виявилось гараж перебуває в оренді. Орендує його мешканець Трускавця Вадим, який також утримує котів у власній квартирі, в багатоповерхівці на вулиці Мазепи. На це тривалий час скаржились мешканці дому.

“За нашими даними він тримає в квартирі більше п’ятдесяти котів. Ми ніяк не можемо позбавитись цієї проблеми” – розповідали сусіди чоловіка.

Люди неодноразово скаржились та викликали поліцію, вплинути намагається голова ОСББ, однак поки все безрезультатно.

Сам чоловік в тій квартирі зараз не проживає, але регулярно її відвідує. Коли сварки з сусідами загостюються, він забирає частину котів і відвозить кудись. Однак потім привозить нових.

Очевидно додатковим місцем для утримання бідних кішок наразі є орендований у Стебнику гараж.

Для чого чоловікові стільки котів, що він з ними робить і чи здоровий він психічно – в людей безліч запитань, на які точних відповідей ніхто не має.

Зоозахисники б’ють на сполох. Жінка, яка виявила котів у гаражі, написала заяву в поліцію та чекає, що історія отримає продовження і бідних тваринок таки зможуть визволити.

 

Опубліковано Наталею Петрицин Вівторок, 1 вересня 2020 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,