На Львівщині витратили більше мільйона на ялинки та гірлянди (ФОТО)

Новини 01 Січня, 2020 629

Ялинка у Дрогобичі. Фото: ДМР

Найбільше на гірлянди витратила Давидівська ОТГ

Бюджетні установи Львівщини завершили новорічні закупівлі. Цього року в області витратили на гірлянди щонайменше 700 тис. грн, а новорічні ялинки обійшлися у 460 тис. грн.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляють «Наші гроші.Львів».

Як зазначається, найдорожче встановлення та прикрашання ялинки обійшлося для Львова – 123 тис. грн. Цього року акцент зробили на жовто-білому освітленні, практично не використавши іграшок. Саме дерево зрізали на території колишнього заводу «Кінескоп».

Ялинка у Львові. Фото: Христина Процак/ФБ

Для Стрия ілюмінація новорічної ялинки обійшлася у 120 тис. грн. Дерево висотою 18 метрів привезли зі Славського лісового господарства.

А от Городоцька міська рада цього року збільшила свою ялинку на 1,5 метри, придбавши для неї нижній каркас з гілок за 100 тис. грн. Місто використовує штучну ялинку, придбану два роки тому.

У Винниках новорічну ялинку придбали за 71 тис. грн. Цього року в місті встановили штучну семиметрову ялинку, яку прикрасили дерев’яними іграшками та ілюмінаціями.

Встановлення новорічної ялинки у Червонограді коштувало 50 тис. грн. Комунальники зробили 19-метрову основу, на яку сортували гілки, обрізані під лінією електропередач.

Ілюмінація на площі Незалежності в с. Пасіки-Зубрицькі (фото Наші гроші. Львів)

Найбільше цього року на гірлянди витратила Давидівська об’єднана територіальна громада. Встановлення гірлянд на амбулаторії в с. Пасіки-Зубрицькі, яке входить до цієї громади, обійшлося у 158 тис. грн, а оформлення площі Незалежності в цьому селі – 176 тис. грн.

Також 98 тис. грн за гірлянди віддали у Дрогобицькій міській раді, трохи менше заплатив Стрийський парк – 90 тис. грн. А от за ілюмінацію сільської ради у с. Зимна Вода витратили 80 тис. грн.

Комунальне підприємство «Бориславсвітло» придбало гірлянди за 46 тис. грн. А військовий санаторій «Трускавецький» та Солонківська сільська рада витратили по 31 тис. грн.

Менше витратили Львівський державний університет безпеки життєдіяльності – 13,8 тис. грн, та військовий реабілітаційний центр «Перлина Прикарпаття» − 10 тис. грн. У Золочеві гірлянди придбали всього за 5,5 тис. грн.

Коментарі

Позначки: , ,