На Львівщині виробляють автомобільні компоненти (ФОТО)

Новини 05 Листопада, 2023 56

з нагоди 20 річниці заснування «Роберт Бош Продакшн Україна» на підприємстві провели благодійний збір на підтримку дітей з числа ВПО

На Львівщині працює один з провідних виробників автомобільних компонентів в Україні – підприємство «Роберт Бош Продакшн Україна», яке входить до групи компаній Bosсh

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький та в о голови ЛОР Юрій Холод, пише Четверта студія.

Роботою забезпечують понад 150 місцевих мешканців.

В умовах повномасштабної війни, атак дронів і ракет, відключень електроенергії, у 2022 році компанія за весь час існування виготовила рекордну кількість готової продукції – 314 тисяч штук.

Семеро працівників заводу зараз на фронті захищають нашу державу. Також колектив підприємства постійно допомагає українським оборонцям – закуповує автомобілі, прилади нічного бачення, акумулятори й необхідні засоби.

Сьогодні з нагоди 20 річниці заснування «Роберт Бош Продакшн Україна» на підприємстві провели благодійний збір на підтримку дітей з числа ВПО, які знайшли прихисток на Львівщині.

Вдячність вам за підтримку українського війська та громадян й за те, що продовжуєте роботу і сплачуєте податки. Бажаю підприємству процвітання та нових рекордів. Нам усім – перемоги, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: