На Львівщині винуватець ДТП втік з місця події, де були мертві і поранені люди (ВІДЕО)

Новини 29 Серпня, 2020 2 053

Скриншот відео/ФБ Ігор Зінкевич

Особу водія-втікача встановлюють

На Львівщині водій автомобіля скоїв зіткнення з мотоциклом, внаслідок чого мотоцикл Herley-Devidson з`їхав в кювет. На місці ДТП загинула пасажир мотоцикла. Водій автомобіля з місця події  поїхав.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 28 серпня, на автодорозі М-06, сполученням Київ-Чоп, в смт. Новий Яричів, Кам’янка-Бузького району.

Водій мотоцикла Herley-Devidson, мешканець в м. Вінниця 1974 року народження, рухаючись в напрямку м. Львів, здійснив маневр обгону. В цей момент, невстановлений автомобіль, рухаючись паралельно з мотоциклом, також здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, чим допустив зіткнення лівої частини автомобіля з правою частиною мотоцикла.

Внаслідок зіткнення мотоцикліст не впорався з керуванням та з`їхав в кювет, ліворуч від напрямку його руху. Від отриманих травм пасажирка мотоцикла, 1975 року народження, померла на місці події. Водія мотоцикла з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова.

Вживаються заходи щодо розшуку автомобіля, що залишив місце ДТП.

Координатор ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич, на своїй сторінці у ФБ оприлюднив відео з місця події.

28.08.2020 о 17:00ДТП на трасі Київ – Чоп, неподалік Цеперів, жінка що керувала мотоциклом загинула на місці ( мотоцикли в кюветі )Як дізналися то померла не водійка мотоцикла, а пасажирка, водій доставлений в ЛШМД – обстежується

Опубліковано Igor Zinkevych Пʼятниця, 28 серпня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,