На Львівщині вилучили арсенал зброї (ФОТО)

Новини 02 Березня, 2021 348
У Сокільниках поліцейські вилучили арсенал зброї. Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Сокільниках поліцейські вилучили арсенал зброї. Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вчора, 1 березня, близько опівночі, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали виклик про домашнє насильство в селі Сокільники.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Жінка повідомила, що чоловік в стані алкосп’яніння і має зареєстровану зброю: пристрій для відстрілу гумових куль (травматичний пістолет) та автомат. Він поводиться неадекватно і намагається з дому винести зброю.

ТОРівці негайно приїхали на місце події. Вони виявили біля будинку невідому особу, ним виявився 46-річний згаданий чоловік.

Зі згоди жінки, патрульні разом зі слідчо-оперативною групою відділу поліції N°6 Львівського районного управління поліції, зайшли до помешкання. Там вони виявили травматичний пістолет Форт 17Р та карабін Форт 201. У сейфі лежали ніж, оптичний приціл, три магазини до карабіна, набір для виготовлення патронів, гумові патрони — 8 штук та 49 набоїв різного калібру і ще 25 куль та 48 капсул.

Чоловіка супроводили до відділку для встановлення обставин. Йому загрожує відповідальність за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Коментарі

Позначки: , ,