На Львівщині викрили комунальника на махінаціях з бюджетом

Новини 30 Січня, 2018 40

Ілюстративне фото

Керівник комунального підприємства на Львівщині затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 2 млн грн бюджетних коштів

“Оперативники управління захисту економіки у Львівській області, слідчі Жовківського відділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури викрили факт зловживання службовим становищем у процесі освоєння бюджетних коштів. Гроші були виділені для проведення модернізації міської котельні із переходом на альтернативні види палива”, – повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що підрядною організацією проводились загально-будівельні, монтажні та оздоблювальні роботи з модернізації котельні комунального підприємства однієї з міських рад Львівщини.

Водночас, проаналізувавши документацію щодо проведених робіт, поліцейські виявили низку невідповідностей. Так, на час підписання актів у котельні був відсутній водонагрівний котел, який внесли до офіційних паперів.

Незважаючи на явні порушення, керівник комунального підприємства затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

Коментарі

Позначки: , ,