На Львівщині викрили компанію, що працювала з фірмою-підрядником Міноборони РФ

Новини 20 Липня, 2022 62

Львівщина отримала 83,3 млн грн субвенції

У випадку погашення кредиторської заборгованості українським підприємством, кошти могли бути використані для фінансування збройної агресії росії проти України

Бюро економічної безпеки України на території Львівської області встановило підприємство, що імпортувало сировину та обладнання з російської федерації для виготовлення продукції.

Про це повідомляє прес-служба БЕБ, пише Четверта студія.

Російське підприємство, кажуть у БЕБ, виконує замовлення міністерства оборони російської федерації та фінансує державу-агресора через сплату податків до державного бюджету росії у значних розмірах. В українського ТОВ виявлено заборгованість перед підприємством із росії на суму, еквіваленту 200 млн грн.

«У випадку погашення кредиторської заборгованості українським підприємством, кошти могли бути використані для фінансування збройної агресії росії проти України», – зазначають у БЕБ.

Бюро направило інформацію про підприємство до Кабінету Міністрів України. Пропонується розглянути питання примусового вилучення цієї кредиторської заборгованості, як об’єкта права власності російської федерації та її резидентів відповідно до Закону України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів».

 

Коментарі

Позначки: ,