На Львівщині вибухнув газ у житловому будинку, є постраждалі (ФОТО)

Новини 29 Березня, 2021 1 588

Фото: АТ "Львівгаз"/ФБ

Причиною став самовільно встановлений і підключений до газової мережі опалювальний прилад

У Червоноградському районі внаслідок вибуху газу постраждала 73-річна жінка.

Як пише «Четверта студія», АТ «Львівгаз» у ФБ повідомляє, що «за попередньою версією причиною став самовільно встановлений і підключений до газової мережі опалювальний прилад».

«Ось до чого може призвести самовільне втручання в газову систему. 28 березня  в приватному житловому будинку в с. Добрячин Сокальського району стався вибух. За попередньою версією, причиною став самовільно встановлений і підключений до газової мережі опалювальний прилад», – зазначається у повідомленні АТ «Львівгаз».

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА,  28 березня, близько 14:50 год., у с. Добрячин, вул. Миру, 9, Червоноградський район, в двоповерховій цегляній літній кухні, відбувся вибух без подальшого загорання.

Внаслідок вибуху було зруйновано половину будівлі, а також травмовано власницю 1947 року народження, яку із діагнозом забійна рана голови було госпіталізовано у Червоноградську ЦРЛ.

Аварійною бригадою ПАТ “Львівгаз” припинено подачу газу до домогосподарства. Причина вибуху встановлюється.

Як повідомляє сайт “Над Бугом”, «у селі Добрячин, близько 15:00 години, в одному із будинків, по вулиці Миру виник вибух газу. Внаслідок вибуху газу постраждала жінка, мешканка будинку, 1947 року народження. Як стало відомо, вибух газу спричинив серйозні наслідки: зруйновано одну несучу стіну будинку та ще дві пошкоджено, знищено 5 вікон, 6 дверей, частково перекриття помешкання. Зараз будинок знаходиться в аварійному стані. Жінку в стані середньої важкості доставили до Червоноградської міської лікарні. На даний момент встановлюються усі обставини та причини вибуху газу. А от у «Львівгазі» повідомляють, що вибух стався, найімовірніше, через самовільне приєднання до газової мережі. За їхніми словами власники будинку під’єднали буржуйку до газової труби».

Ось до чого може призвести самовільне втручання в газову систему

Сьогодні в приватному житловому будинку в с. Добрячин,…

Опубликовано АТ “Львівгаз” Воскресенье, 28 марта 2021 г.

У Добрячині внаслідок вибуху газу постраждала пенсіонерка.
⬇⬇⬇
http://nadbugom.in.ua/news.php?id=5680

Опубликовано Сайт Червонограда – Над Бугом Воскресенье, 28 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,