На Львівщині встановлюють обставини смерті чоловіка

Новини 25 Серпня, 2021 179

на Яворівщині

Попередньо встановлено, що мешканець одного з сіл Яворівського району міг отримати тілесні ушкодження внаслідок наїзду невідомого автомобіля.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення поліції Львівщини.

24 серпня, близько 23.30, екіпаж групи реагування патрульної поліції Яворівського районного відділу поліції під час патрулювання території обслуговування виявив на автодорозі поблизу села Арламівська Воля чоловіка з тілесними ушкодженнями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, які встановили особу потерпілого, 39-річного місцевого мешканця. Чоловіка було госпіталізовано, проте, незважаючи на зусилля медиків, він помер у лікарні.

Вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці попередньо встановили, що чоловік міг отримати тілесні ушкодження внаслідок наїзду невідомого автомобіля, водій якого, не зупиняючись, втік з місця події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Також поліцейські просять зголоситися усіх, кому відома будь-яка інформація з приводу події, на оперативну лінію 102.

Коментарі

Позначки: ,