На Львівщині вшанували пам’ять бійця АТО Тараса Дороша (ФОТО)

Новини 15 Січня, 2022 399
На Львівщині вшанували пам’ять бійця АТО Тараса Дороша

На Львівщині вшанували пам’ять бійця АТО Тараса Дороша

14 січня бійці батальйону «Львів» та зведеного загону поліції Львівщини перед виїздом у зону ООС взяли участь в панахиді за своїм загиблим побратимом – сержантом міліції Тарасом Дорошем, який загинув від кулі ворожого снайпера на сході України сім років тому.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Поліція Львівської області.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець, бойові побратими, рідні та близькі запалили лампадки та поклали квіти до могили Героя.

По завершенні панахиди бійці зведеного загону поліції Львівщини вирушили для несення служби в зону ООС на схід України, де змінять своїх товаришів, які невдовзі повернуться додому на відпочинок.

Нагадаємо, у травні 2014 року Тарас Дорош один з перших добровільно вступив на службу у батальйон патрульної служби міліції спеціального призначення «Львів». Після навчання склав Присягу на вірність українському народові та у складі підрозділу був відряджений для несення служби у зону проведення АТО в Луганську область, де 14 січня 2015 року загинув від кулі ворожого снайпера під час виконання бойового завдання. Йому було 27 років.

 

 

Коментарі

Позначки: ,