На Львівщині врятували козу, яка впала в колодязь (ФОТО)

Новини 09 Червня, 2019 221

фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У місті Старий Самбір на Львівщині,  рятувальники дістали на поверхню козу, що впала в колодязь.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 8 червня о 18:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Старий Самбір на вул. Листопадова, на пасовищі в пустий колодязь (глибиною 2 м) впала коза. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 27-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Старий Самбір.

«Як з’ясувалось на місці виклику, під час випасання, одна з кіз не побачила у високій траві відкритого колодязя та впала в нього. Про подію повідомила власниця тварини. Рятувальники за допомогою драбини палки спустились у колодязь, рятувальною мотузкою обв ‘язали козу та витягнули на поверхню, де й передали живу та неушкоджену тварину власниці», – зазначається у повідомленні.

Світлина з місця події. Фото: ДСНС

Як раніше повідомлялося, 28 липня минулого року, стало відомо, що в Брюховичах біля Львова, на вулиці Сухомлинського в колодязь впала коза. Тварина впала в колодязь під час випасання і перебувала на глибині близько 4 метрів.

“По драбині рятувальники спустились в колодязь, обв’язали козу пожежними рукавами та витягнули на поверхню, де цілу і неушкоджену тварину передали власниці”, – зазначили представники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,