На Львівщині врятували чотирьох іноземців із опломбованого рефрижератора (ФОТО)

Новини 02 Лютого, 2020 359

Фото: Патрульна поліція Львівської області

За попередньою інформацією, вони там могли перебувати вже п’яту добу без вентиляції

На Львівщині патрульні рятували чотирьох іноземців із опломбованої фури.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

“З причепа чути стукіт“ – такий виклик патрульні 3 батальйону отримали вчора, близько 22-ї години.

Водій вантажівки Volvo розповів поліцейським, що везе з Македонії у Росію яблука, а зупинившись на заправній станції в населеному пункті Гамаліївка, почув стукіт з причепу та гомін.

53-річний чоловік одразу викликав поліцію, адже там не повинно було бути людей.

Приїхавши на місце, патрульні теж почули стукіт із середини. Вантажівку опломбували ще у Румунії і пломба була без ушкоджень. Поліцейські намагалися встановити словесний контакт з людьми, однак у відповідь чули лише вигуки, ймовірно, про допомогу.

На місце події викликали усі необхідні служби, включно з медиками. Патрульні прийняли рішення зривати пломби і відчиняти фуру, адже існувала реальна загроза життю людей. За попередньою інформацією, вони там могли перебувати вже п’яту добу без вентиляції, а оскільки це рефрижератор, то температура там була від + 2 до + 4 градусів стабільно.

Водій вантажівки, діючи за вказівками заступника командира батальйону Андрія Пушкара, обережно почав зривати пломбу і відкривати транспортний засіб. Всередині на ящиках із яблуками сиділи четверо іноземців. Патрульні допомогли їм спуститися назовні. Медики оглянули їх і повідомили, що чоловіки шпиталізації не потребують.

При поверхневій перевірці заборонених речей у громадян не виявили.

Поліцейські встановили, що це громадяни Афганістану. Троє з них неповнолітні, віком 15, 16 та 17 років, а четвертий 23-річний.

Далі особами займаються компетентні служби.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,