На Львівщині впав з мосту автомобіль, яким дід перевозив дітей і внуків (ФОТО)

Новини 30 Липня, 2020 3 361

У Жовківському районі автомобіль "злетів" з мосту. Фото Варта-1

Водій, зі слів свідків, їхав на великій швидкості

На Львівщині внаслідок ДТП постраждало двоє дітей.

Як пише “Четверта студія”, про дорожньо-транспортну пригоду  повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у ФБ 29 липня. Як повідомив Зінкевич, за кермом автомобіля, який “злетів з мосту” у Жовківському районі, перебував 66-річний чоловік.

Як пише Зінкевич, ДТП сталося 29 липня о 20:00 у селі Пили, біля Жовкви.

“Чоловік 66 років, зі слів свідків водій на швидкості +-120 км/год “зловив узбіччя”, не справився з керуванням та злетів з моста. В машині були пасажири,  дочка (45 років) та внуки (17 і 13 років). Пасажири та водій отримали травми, всі живі”, – повідомив Зінкевич.

 

У коментарі до інформації про ДТП, яка була також  оприлюднена І.Зінкевичем на сторінці ГО “Варта 1”,  Богдан Луцик написав: “в цю аварію потрапив мій батько. В цьому пості не уточнюється причина злету з дороги – на повороті на зустріч вилетіла фура, яка зрізаючи поворот поїхала по зустрічній смузі на мого батька. Він хотів уникнути аварії і поїхав на узбіччя, там уже його занесло, розвернуло і викинуло з моста в річку. З його слів, швидкість була 90-100 км/год”.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо–транспортна пригода сталася 29 липня о 18:10 год. у с. Пили Жовківського району, за кермом автомобіля перебувала 42-річна жителька Львова, а в салоні іномарки – двоє дітей.

“Водій автомобіля “Кіа Сорентоˮ мешканка м. Львова 1978 року народження, не впоралась із керуванням і з’їхала з мосту у кювет. Внаслідок ДТП водій і пасажири автомобіля (діти 2003 та 2008 року народження) отримали травми і були госпіталізовані у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги. Обставини події встановлюються”, – повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Наразі, правоохоронці обставини даної ДТП не повідомляють.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталась 41 дорожньо-транспортна пригода, одна з них – з потерпілим. 13 автопригод стались на дорогах області, ще 28 – у Львові. Внаслідок ДТП одна особа була травмована.

Як повідомлялося, на Львівщині автомобіль злетів з мосту.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,