На Львівщині водіїв попередили про попереджають про реалізацію неякісного пального

Новини 02 Грудня, 2021 256

На Львівщині інспектори Держеконспеції проведеною експертизою зразків палива ТзОВ «Енерго Барв» виявили невідповідність вимогам Технічного регламенту.

Як повідомили у Держекоінспекції у Львівській області, працівниками сектору державного ринкового нагляду Інспекції розпочато перевірку характеристик продукції в місці роздрібної торгівлі, що належить  ТзОВ «Енерго Барв», пише Четверта студія.

Оскільки, документи котрі б засвідчували відповідність характеристик палива вимогам Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 927 від 1 серпня 2013 року, надані не були, Інспекцією прийнято рішення про необхідність відбору зразків продукції для проведення експертизи (випробування).

За результатами експертизи (випробування) зразок бензину автомобільного А-95-Євро5-Е5 не відповідає вимогам Технічного регламенту.

Інспекцією прийнято рішення про тимчасову заборону суб’єкту підприємницької діяльності надання вказаного виду продукції на ринку.

Коментарі

Позначки: ,