На Львівщині водій заснув за кермом і спричинив масштабну ДТП: є загиблі і травмовані іноземці

Новини 23 Червня, 2018 84

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині внаслідок ДТП одна особа загинула ще восьмеро – травмовані.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 23 червня, близько опівдня, неподалік міста Великі Мости у Сокальському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Skoda Octavia, 59-річний мешканець міста Пустомити, ймовірно, заснув за кермом, внаслідок чого автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху. Водії двох іномарок, що рухались йому назустріч, вчасно відреагували на ситуацію, з’їхали у кювет і таким чином зуміли уникнути зіткнення.

«На зустрічній смузі Skoda Octavia зіткнулась з мікроавтобусом Volkswagen, яким керував 35-річний мешканець Волинської області. На момент зіткнення у мікроавтобусі перебувало дев’ятеро пасажирів – усі іноземці. Одна з жінок-пасажирів від отриманих травм померла, ще семеро доставлені у медичний заклад, лікарі встановлюють їм діагнози. Також госпіталізований водій автомобіля Skoda Octavia. Водій мікроавтобуса від медичної допомоги відмовився», – зазначається у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до восьми років.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,