На Львівщині водій таксі, який перебував під дією наркотиків, скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

Новини 06 Серпня, 2020 727

Фото: НПУ

Загинула молода жінка-пасажир таксі

На Львівщині поліцейські розслідують обставини ДТП, внаслідок якої загинула пасажирка таксі.

Як пише «Четверта студія», у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  6 серпня у селі Підрясне Яворівського району.  Як встановили правоохоронці,  приблизно о пів на першу годину ночі  зіткнулися   автомобіль Audi A6, яким керував 34-річний місцевий мешканець, і таксі Dacia Logan під кермуваннням 36-річного водія, також місцевого мешканця.

28-річна пасажирка таксі, мешканка Яворівського району, від отриманих внаслідок ДТП тілесних ушкоджень померла в лікарні. Жоден з водіїв не постраждав.

Як встановили медики, водій таксі під час скоєння ДТП перебував у стані наркотичного сп’яніння, а водій Audi – алкогольного.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту  поліції  Львівщини відкрили  кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу  України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, з’ясовують її причини і винуватця.  Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Позначки: , , , ,