На Львівщині внаслідок лобового зіткнення сукутера з мотоциклом постраждали двоє підлітків

Новини 29 Травня, 2020 466
ДТП. Фото: відкриті джерела.

ДТП. Фото: відкриті джерела.

На Львівщині внаслідок зіткнення скутера з мотоциклом отримали травми і госпіталізовані двоє неповнолітніх.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили. що дорожньо-транспортна пригода сталася  28 травня, близько 23.00 год., у селі Сусідовичі Старосамбірського району.

Неповнолітній 2006 року народження, керуючи скутером марки «Хонда» та рухаючись сільською дорогою у напрямку с. Скелівка Старосамбірського району, вчинив зіткнення із зустрічним мотоциклом марки «ІЖ Планета 5», яким керував мешканець с. Сусідовичі 2002 року народження.

Внаслідок ДТП, водій скутера та пасажир мотоцикла 2003 року народження, із травмами різного ступеня важкості, госпіталізовані в Самбірську ЦРЛ.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 28 травня близько 23.00 в одному з сіл Старосамбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись скутер «Хонда», яким керував 14-річний мешканець району та мотоцикл «ІЖ планета» під керуванням 18-річного місцевого жителя. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій скутера та 17-річний пасажир мотоцикла – обидва госпіталізовані.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Коментарі

Позначки: , , ,