На Львівщині внаслідок лобового зіткнення мікроавтобуса з легковиком постраждало 13 людей (ФОТО)

Новини 04 Липня, 2020 603

Фото: НПУ

Потерпілі, серед яких є діти, з Хмельницької та Закарпатської областей

На Львівщині у гірському,  Сколівському районі, під час ДТП  отримали травми 13 осіб, з них двоє дітей.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА 4 липня  повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  3 липня близько 09:45 год. у с. Нагірне Сколівського району.

На автодорозі “Київ-Чопˮ сталося зіткнення мікроавтобусу “Фольксвагенˮ під керуванням 45-річного мешканця м. Хмельницький, та легкового автомобіля “Аудіˮ під керуванням 32-річного мешканця Закарпатської області.

Внаслідок ДТП отримали травми 13 осіб, з них 2 дітей. Госпіталізовано до Сколівської ЦРЛ 2 особи, з них 1 дитина (2009 року народження).

Обставини події зʼясовуються.

За інформацією відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, станом на 3 липня,  внаслідок зіткнення мікроавтобуса та легковика на Львівщині одинадцятеро осіб звернулись за медичною допомогою.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 3 липня, близько 9.40 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус «Фольксваген», яким керував 45-річний житель міста Хмельницький та легковий автомобіль «Ауді», за кермом якого перебував мешканець Закарпаття віком 32 роки. Також попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де і сталось зіткнення.

За медичною допомогою звернулись одинадцятеро осіб – водій та двоє пасажирок «Ауді», а також восьмеро пасажирів мікроавтобуса. Медики уточнюють їх діагнози.

Поліцейські встановлюють особи учасників та обставини події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Як повідомили у Нацполіції Львівської області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 82 дорожньо-транспортні пригоди, чотири з них – з потерпілими.

23 автопригоди зареєстровано на дорогах області, ще 59 – у Львові. Внаслідок ДТП п’ятеро осіб травмовано.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,