На Львівщині внаслідок лобового зіткнення автомобілів загинув житель Івано-Франківщини

Новини 07 Квітня, 2019 53

Фото: Максим Салій/"Буськ онлайн"

На Львівщині внаслідок зіткнення легкового та вантажного автомобілів, на місці події загинув 31-річний житель Івано-Франківської області.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  6 квітня о 21:10, поблизу сел. Олесько Буського району на Львівщині, відбулось зіткнення між автомобілями “МАН” з напівпричіпом під керуванням 48-річного мешканця міста Одеси, який рухався в напрямку Києва, та автомобілем BMW під керуванням 31-річного мешканця с. Верхній Майдан Надвірянського району Івано-Франківської області, який рухався в напрямку  Львова.

В результаті ДТП водій автомобіля BMW загинув на місці події, пасажир BMW, 54-річний мешканець с. Верхній Майдан Надвірянського району Івано-Франківської області доставлений в Буську ЦРЛ для надання медичної допомоги.

Причини та обставини події встановлюються.

Як повідомляє «Буськ онлайн», в салоні легкового авто перебували батько із сином. Останній керував автомобілем та внаслідок ДТП загинув. Батько, перебуваючи на пасажирському сидінні серйозних ушкоджень не отримав. Зіткнення відбулося внаслідок виїзду легковика на зустрічну смугу.  Водій вантажівки уникнути зіткнення не зміг через раптовість виїзду легковика.

Фото: Максим Салій/”Буськ онлайн”

Як повідомлялося, на Львівщині BMW зіткнулася з фурою, одна людина загинула.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,