На Львівщині внаслідок ДТП загинули два пішоходи

Новини 01 Грудня, 2022 109

На Львівщині внаслідок ДТП загинули два пішоходи

За минулу добу у Львівському районі загинули два пішоходи – правоохоронці встановлюють обставини подій. Деталі дорожньо-транспортних пригод розповіли у поліції Львівської області.

У вівторок,  29 листопада, о 17.40, у місті Рава-Руська Львівського району водій автомобіля “BMW”, 26-річний житель одного з сіл району, здійснив наїзд на пішохода, 86-річну місцеву мешканку.

Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла дорогою до медичного закладу.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19.00 на автодорозі “Київ-Чоп” поблизу села Ков’ярі Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Volkswagen Golf”, 37-річний львів’янин, здійснив наїзд на 51-річного мешканця міста Львова.

Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік помер на місці події.

За цими фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи.

Коментарі

Позначки: