На Львівщині вкрали з бюджету 120 тисяч гривень

Новини 16 Квітня, 2024 544

Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень, але не всі / Фото: pixabay.com

Привласнив понад 120 000 грн з бюджету під час реконструкції зовнішнього освітлення у Самборі – на лаві підсудних виконавець робіт

За процесуального керівництва прокурорів Самбірської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підрядника. Йому інкриміновано заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення офіційних документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, обвинувачений привласнив кошти під час реконструкції зовнішнього освітлення у місті Самбір.

Для цього чоловік, виконуючи ремонтні та будівельні роботи на замовлення комунального підприємства, вніс до офіційних документів неправдиві відомості. Зокрема, в актах приймання виконаних будівельних робіт та довідках про їх вартість вказав невірні фактичні обсяги виконання об’ємів та вартості робіт на об’єкті.

Внаслідок цього суб’єкт господарювання безпідставно отримав понад 120 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: