На Львівщині вкрали пів мільйона гривень під час ремонту поліклініки

Новини 28 Лютого, 2024 1 771

Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень, але не всі / Фото: pixabay.com

на лаві підсудних підрядник

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора товариства. Йому інкриміновано заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, обвинувачений привласнив кошти під час виконання капітального ремонту системи пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу в будівлі однієї із комунальних поліклінік Львова.

Для цього підрядник вніс до акту приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їх вартість неправдиві відомості щодо їх обсягу та вартості використаних матеріалів.

Внаслідок цього суб’єкт господарювання безпідставно отримав понад 500 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: , ,