На Львівщині відновленням зруйнованих повінню мостів займаються волонтери (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 11 Липня, 2020 259

Фото: "Дрогобиччина - новини краю"

Відбудували автомобільний міст у селі Смільна

Волонтери відновили міст на Дрогобичинні.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Дрогобиччина – новини краю», волонтери завершили відновлення моста у селі Смільна Дрогобицького району Інфраструктурний об’єкт було зруйновано внаслідок нещодавнього стихійного лиха.

Як зазначається у повідомленні, з огляду на значення моста для життєдіяльності місцевих мешканців, активісти ініціювали його відбудову. Впродовж двох тижнів волонтери з Дрогобича та Львова регулярно виїздили у Смільну для проведення робіт з реконструкції об’єкта.

10 липня групи волонтерів зі Львова та Дрогобича за підтримки місцевих мешканців провели фінальні роботи для відновлення об’єкта.

«В результаті плідної праці міст було відбудовано. Впродовж найближчих днів місцеві мешканці зможуть послуговуватись мостом для власних потреб», – зазначається у повідомленні.

Відновлення моста на Дрогобиччині

Актив Haціонaльнoгo Koрпyсy Львівщини завершив відновлення моста у селі Смільна Дрогобицького району.Нагадаємо, інфраструктурний об'єкт було зруйновано внаслідок нещодавнього стихійного лиха. З огляду на значення моста для життєдіяльності місцевих мешканців, Haцкopпycy Львівщини ініціював його відбудову. Впродовж двох тижнів наші волонтери з Дрогобича та Львова регулярно виїздили у Смільну для проведення робіт з реконструкції об'єкта.10 липня ознаменувалося успішним завершення методичної відбудови мосту. Групи волонтерів Haцkopпyсy за підтримки місцевих мешканців провели фінальні роботи для відновлення об'єкта.В результаті плідної праці міст було відбудовано. Впродовж найближчих днів місцеві мешканці зможуть послуговуватись мостом для власних потреб.Ми надалі будемо конкретними справами допомагати українцям долати труднощі. Майбутнє належить нам!

Опубліковано HK Львівщина Пʼятниця, 10 липня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , ,