На Львівщині відкрили оновлене відділення екстреної медичної допомоги

Новини 23 Лютого, 2023 657

В одному з медзакладів Львівщини, де рятують життя, лікують та реабілітують наших воїнів і мирних жителів, які постраждали через pociйських теpopистів відкрили оновлене відділення екстреної медичної допомоги.

Про це пише Четверта студія з посиланням на голову ЛОВА Максима Козицького.

Це дозволить проводити діагностику на догоспітальному етапі і швидко та якісно надавати невідкладну медичну допомогу.

З обласного бюджету на ремонт відділення виділили 15 мільйонів 220 тисяч гривень. Тут створили лікувально-діагностичний блок з операційною, лабораторію, кабінети рентген-діагностики, ультразвукової та функціональної діагностики, облаштували палати добового перебування, ізолятор для інфекційних хворих, забезпечили відділення усім необхідним обладнанням.  

📍Реконструкція цього медзакладу – спільний проєкт обласної влади та Першої леді України Олени Зеленської, щоб люди в одному місці могли отримати весь спектр послуг. Відкриття відділення екстреної медичної допомоги – лише частина проєкту. Плануємо провести реконструкцію усієї лікарні. На це потрібно понад мільярд гривень.

На різні ремонтні роботи та облаштування укриття у закладі у 2022 році з обласного бюджету виділили 43 мільйони гривень, на енергозбереження – близько 28 мільйонів. На придбання медичного обладнання – майже 11 мільйонів.

Упродовж минулого року в медзакладі надали стаціонарну допомогу 16 тисячам пацієнтів, провели понад 5 тисяч оперативних втручань. 

Дякую фахівцям госпіталю за титанічну працю. Ви – суперлюди, бо рятуєте життя і ставите на ноги інших суперлюдей, наших земляків з різних областей України. Сили вам, міцного здоров‘я. Ваша праця дуже важлива для теперішнього й майбутнього нашої держави. Швидкого та легкого одужання всім пацієнтам.

Коментарі

Позначки: