На Львівщині відкрилась ще одна поліцейська станція

Новини 07 Квітня, 2021 161

На Львівщині відкрилась ще одна поліцейська станція

Сьогодні, 7 квітня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Олександр Шляховський спільно з головою Львівської обласної державної адміністрації Максимом Козицьким та головою Підберізківської територіальної громади Василем Ковалем, у рамках проекту «Поліцейський офіцер громади», відкрили поліцейську станцію у селі Підгірне Львівського району.

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

«Відкриття поліцейської станції – це насамперед безпека. Безпека мешканців, дітей, що є одним з основних завдань держави. Велика подяка громаді, яка відгукнулась на таку пропозицію і взяла на себе відповідальність спільно з поліцією Львівщини забезпечити порядок у себе вдома, а поліцейським – за те, що готові служити та захищати. Бажаю вам успіхів у цій справі», – зазначив Максим Козицький.

Поліцейським офіцером Підберізківської громади призначений лейтенант поліції Володимир Бурак, який пройшов конкурсний відбір та навчання.

Правоохоронець здійснюватиме повноваження дільничного офіцера поліції та патрульної поліції і головним його завданням стане – надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на звернення людей та запобігати вчиненню правопорушень. Оцінювати роботу правоохоронця будуть самі мешканці.

«Сьогодні велике свято – Благовіщення і приємно, що відкриття поліцейської станції ми проводимо у такий величний день. Передусім хочу звернутись до поліцейського офіцера – відсьогодні ви – частина громади, людина, котра відповідальна перед громадою за порядок на території обслуговування та за комунікацію між мешканцями та поліцією – від вас залежить безпека людей. Хочу запевнити усіх, що ви можете розраховувати на повну та всебічну співпрацю з поліцією Львівщини для розбудови безпекового середовища у громаді. Вітаю усіх нас з ще одним кроком до нашої спільної мети», – підкреслив Олександр Шляховський.

На території Підберізківської територіальної громади проживає майже 5700 осіб. За кошти місцевого бюджету поліцейському офіцеру було виділене приміщення на вулиці Науковій, 1 у селі Підгірне. Тепер будь-хто з мешканців може звернутись сюди за допомогою, порадою чи з повідомленням про скоєння злочину чи правопорушення. У приміщенні зроблений якісний ремонт, робочий кабінет та кімната для відвідувачів умебльовані та обладнані усім необхідним.

Національна поліція України спільно з міжнародними партнерами забезпечили поліцейського офіцера громади службовим автомобілем, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи.

«Хочу подякувати представникам Національної поліції України за такий проект. Поліцейський у громаді нам дуже потрібен – і тепер у нас він є. Дуже приємно, що це уродженець нашого регіону, знає його особливості.  Але головне те, що безпечне середовище ми створюємо спільними зусиллями, на паритетних умовах», – звернувся до присутніх Василь Коваль.

Коментарі

Позначки: , ,